dijous, 14 de febrer del 2019

Bon dia companys i companyes d'Àngels Garriga,

Hem rebut les vostres presentacions i tenim moltes ganes de conèixer-vos.

Us hem preparat uns escrits per explicar-vos diverses coses de la nostra escola, excursions, festes, projectes...

El Nadal
Hola us volem dir que al Nadal hem fet un teatre i aquest teatre es diu "Els pastorets". Hi havia 6 escenes i a la fi de les escenes hem cantat quatre cançons: una maternal, una cicle 2, una cicle 3 i després hem cantat una canso tots junts. Un altre dia vam fer el Tió i hem tingut ple de caramels i hi ha que no hi eren i doncs els hem guardat els caramels.

Projecte pati
Hola, gràcies per les cartes de presentació us volem dir que anem a millorar el pati. Estem construïnt laberints per dibuixar-los al pati. Primer ens vam mesurar i vam construir una maqueta amb prismes. I ara al passadís tenim tots els laberints que vam dibuixar.







Carnaval
El Rei Carnestoltes ens enviarà cartes per disfressar-nos duran una setmana. I els nins de la classe Àfrica es disfressen d'animals d'Àfrica com per exemple cocodrils. I la classe Europa es disfressen de coses d'Europa com per exemple castellers, matrioixkes i soldats de la reina d'Anglaterra.

Argelers
Vam anar a Argelers en bus i hem passat el migdia al mig dels arbres i després hem jugat abans d'anar a la platja. I hem anat a la platja i hem posat els peus dins l'aigua i hem jugat a futbol i gimnàstica. Després hem espartinat tot junts unes galetes que tenen ulls i boca.


Gel a Prada!

Hem tingut gel al pati de l'Escola i no hem sortit al pati doncs hem jugat dins les classes i us volem veure aviat per fer-nos amics. A Prada hem tingut gel i a Finestret, Ria, Cirac i Vinça ha nevat.

Presentació Anna
Una nena ha tornat d'un viatge i us presentem a l'Anna. L'Anna ha anat a Sicília i ha vist el volca Etna i al seu aniversari ha vist lava i ha anat a la Torre de Pisa però no va poder pujar perquè a partir de 8 anys i hi havia una muntanya.

Esperem veure us molt aviat!

Adiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada